Bereikbaarheid

Algemeen nummer 0224 561230                                 Bij SPOED  0224 562352

Toets 1 voor de spoedlijn
Toets 2 voor de receptenlijn
Toets 3 voor de assistente

De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur, m.u.v donderdag dan is de praktijk na 12 uur gesloten.

Via het keuzemenu van deze website vindt u informatie over openingstijden, het maken van afspraken en de praktijkmedewerkers. Ook kunt u op deze website in de agenda van de huisarts een afspraak inplannen of een herhaalrecept aanvragen. Hierbij logt u in bij het Patiëntenportaal. Heeft u nog geen account? Heeft u nog geen account maar wilt u wel gebruik maken van deze mogelijkheid dan kunt u daar een account aanmaken. Wij streven er naar om binnen 2 werkdagen de koppeling geactiveerd te hebben.

Goede telefonische bereikbaarheid is belangrijk. Wij doen onze uiterste best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn. Wij u om goed naar het keuzemenu te luisteren zodat u de juiste persoon aan de lijn krijgt. Om er samen voor te zorgen dat onze bereikbaarheid optimaal is vragen wij u het onderstaande goed door te lezen:

  • Tussen 8.00 en 9.00 uur ‘s morgens komen de meeste telefoontjes binnen en is de kans op wachttijden het grootst, wanneer het niet dringend noodzakelijk is kiest u dan een ander tijdstip om te bellen.
  • Houd uw vraag of gesprek kort en bondig.
  • Denk van tevoren even na wat uw vraag precies is, dan wordt het gesprek met de assistente duidelijker.
  • Maandag is de drukste dag. Als u op een andere dag van de week kunt bellen, is de kans op wachten kleiner.
  • Aanvragen van huisbezoek graag voor 10 uur.
  • Maak gebruik van de afspraakservice van deze website en kies zelf een geschikt tijdstip.