Medewerkers

Het team

J.G.M.M. Kuilboer
Huisarts
J.G.M.M. Kuilboer is dagelijks aanwezig in de praktijk. Naast de dagelijkse werkzaamheden in de praktijk begeleidt hij de huisarts-in-opleiding. Een aantal dagen per jaar is hij afwezig in het kader van deze begeleiding en andere nascholingen.

M. Oranje
Huisarts in opleiding
De heer Oranje is afgestudeerd arts, in opleiding tot huisarts. Hij is op maandag, dinsdag en vrijdag aanwezig in de praktijk. U kunt voor zijn spreekuur een afspraak maken via deze website of via de assistente. De heer Oranje voert zijn werkzaamheden zelfstandig uit, onder supervisie van dokter Kuilboer.

Ellen Kuilboer-Faazen
Praktijkverpleegkundige/praktijkmanager
Ellen Kuilboer draagt zorg voor de begeleiding van patienten met diabetes, hypertensie, cardiovasculair risico, astma en COPD, en een spreekuur voor stoppen met roken. Zij is voor dit spreekuur aanwezig op maandag en 1 keer in de maand op vrijdagochtend. Daarnaast werkt zij op woensdag- en donderdagochtend in de apotheek. De overige dagen is zij aanwezig voor managementzaken

Inge Jansen
POH GGZ
Inge Jansen is op woensdagmiddag in de praktijk en draagt zorg voor de begeleiding van patienten die behoefte hebben aan ondersteuning in verband met psychische problematiek. De verwijzing naar dit spreekuur vindt plaats via de huisarts of praktijkverpleegkundige.

Angelique Johannes-Verbruggen
Praktijkassistente
Angelique werkt op donderdagochtend en vrijdag.

Engelien Kerens-Zeggelaar
Praktijkassistente
Engelienis aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

Jacqueline Wijnker-de Wit
Apothekersassistente
Jacqueline werkt op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend.